Widerrufsrecht

We hebben een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat u 14 dagen na ontvangst van het artikel de tijd hebt om een ​​retourzending aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het hebt ontvangen, of ongebruikt, met etiketten en in de originele verpakking. U heeft ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

Om een ​​retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via info@alfaelectric.nl. Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen we u een retourlabel en instructies over de verzendwijze.  Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder voorafgaand retourverzoek, worden niet geaccepteerd.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor een retourvraag via info@alfaelectric.nl

Schade en problemen

Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen

Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals reserveonderdelen, aangepaste producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen). We accepteren ook geen retourzendingen van gebruikte producten. Neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen hebt over uw specifieke artikel.

Ruilen De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wil, is door het artikel dat u heeft ontvangen te retourneren en zodra de retourzending is geaccepteerd, een afzonderlijke aankoop voor het nieuwe artikel te doen.

Restituties

U ontvangt een bericht zodra we uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd en we laten u weten of de terugbetaling is goedgekeurd. Bij goedkeuring wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.