Versand

Alle bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen verwerkt (met uitzondering van weekenden en feestdagen) na ontvangst van uw orderbevestiging per e-mail. U ontvangt opnieuw een melding wanneer uw bestelling is verzonden.

Gratis lokale bezorging is beschikbaar voor standaardbestellingen van meer dan € 1.000, - binnen Nederland en EU. Voor bestellingen onder € 1.000, - worden de verzendkosten voor uw bestelling berekend en weergegeven bij het afrekenen.

U betaalt geen verzendkosten als u ervoor kiest de bestelling in ons magazijn af te halen. Als u na plaatsing van de bestelling de optie ‘lokaal afhalen’ selecteert bij het afrekenen, wordt uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen voorbereid en klaargemaakt voor afhalen. We sturen u een e-mail met instructies zodra uw bestelling klaar is.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u van ons een e-mailbericht met een trackingnummer. Dat nummer kunt u gebruiken om de status te controleren. Het kan 48 uur duren voordat de trackinginformatie beschikbaar is.

Als u uw bestelling niet binnen 2 dagen na ontvangst van uw verzendbevestiging per e-mail hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@alfaelectric.nl onder vermelding van uw naam en bestelnummer. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Internationale verzending

Wij bieden internationale verzending vanuit Nederland naar de volgende landen:

België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland

Neem contact met ons op voor verzending naar andere landen.