Alfa Electric, gevestigd in Budel, is gespecialiseerd in ontwerp, installatie, onderhoud en audit van commerciële verlichtings- en elektrische installaties.
Ons productassortiment omvat een verscheidenheid aan specialiteiten in de B2B-distributie van elektrische producten en oplossingen: elektrische & energiedistributie, verlichting, kabels & draden, elektromotoren en frequentieomvormers. We breiden ons assortiment voortdurend uit om klanten zo
goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Dankzij een eersteklas service behoort Alfa Electric tot de toonaangevende leveranciers van elektrische componenten, installatie en onderhoud in Noord-Brabant.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken.

  • Verlichtingsoplossingen

    Alfa Electric is vanuit Budel in heel Nederland actief met de levering van verlichting en relevante elektrische producten en levert daarnaast lichtontwerpen, elektrische installaties en elektrische renovatiewerken voor alle commerciële, industriële en detailhandelsectoren.

  • Installatie & Onderhoud

    Alfa Electric biedt u ondersteuning bij het onderhoud van verlichting en elektrische apparatuur zodat u systemen altijd volledig werken. Wij verzorgen preventief gepland onderhoud om naleving van de voorschriften te garanderen. U kunt uiteraard ook een beroep op ons doen als er storingen zijn.

  • Audit & Inspectie

    Alfa Electric biedt een uitgebreide reeks betrouwbare inspecties en audits van elektrische apparatuur voor conventionele verlichtingssystemen, met als doel het elektriciteitsverbruik te verminderen en te helpen voldoen aan de toepasselijke regelgeving.

1 von 3

Onze Merken

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om de veranderingen bij te houden en een voortrekkersrol te spelen in de sector. Daarbij vergeten we nooit het belang van het juiste licht en de juiste energie.

In de wereld van vandaag gaan de verwachtingen van een straatverlichtingsarmatuur veel verder dan alleen de verlichting. Veiligere, slimmere en controleerbare units
verbeteren ons leven. Ons merk HEPER is een pleitbezorger voor het belang van het juiste gebruik van licht. Met de missie ‘het leven van mensen verbeteren door licht’ werken we elke dag hard en met passie aan onze visie:

Technische oplossingen bieden die verder gaan dan verlichting voor duurzame stedelijke ruimtes’. Optimale verlichting is ons streven.  

Moonlight is het boetiekmerk van HEPER, dat oplossingen biedt voor maatwerkprojecten. Wat de aantallen ook zijn, we doen er alles aan onze bijdrage te leveren aan de meest bijzondere projecten over de hele wereld. Ons merk Moonlight wordt gekenmerkt door flexibiliteit, productie op maat en creatieve oplossingen. Als u behoefte hebt aan een op maat gemaakte ontwerparmatuuroplossing, dan kan ons ervaren team het voortouw nemen en u in elke fase van het project assisteren.

We werken altijd samen met lichtontwerpers en architecten om uw ideeën om te zetten in realiteit.

Robuust, veilig, schoon

Alcopole is ons merk voor milieuvriendelijke aluminium palen. De milieuvriendelijke aluminium palen in alle vormen en maten worden vakkundig geproduceerd in HEPER’s
paalproductiefaciliteit met de ervaring en technische capaciteiten van HEPER. Aluminium is 100% recyclebaar zonder onderhevig te zijn aan kwaliteitsverlies. Dit maakt
aluminium een duurzaam materiaal. Alcopole staat dankzij de corrosiebestendige, onderhoudsvrije, lichtgewicht aluminiumconstructie garant voor een lange
levensduur.